Gastenboek

5 gedachten over “Gastenboek”

 1. We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit mooie complete huis. Aan alles is gedacht!

  Lieve groetjes,

  Loes en Rik (Zevenhuizen ZH)

 2. Lieve Carin en Loes, beste Ben en Rik

  Op 17, 18, 19 en 20 april 2015 hebben we hier met een aantal leden van Spin-Tour Zevenhuizen genoten van een fietsweekend. Een weekend door jullie georganiseerd; een weekend om nooit te vergeten; een weekend om de vijftig plussers de bergen in te sturen op hun racefietsen. Nou.., ik kan jullie vertellen dat de kilometers goed in de benen zitten. Ben heeft de fietsers onder ons goed bezig gehouden met mooie routes en flinke klimmetjes van 13%. Wat een schitterende omgeving. We hebben ruim 200 km gefietst. De partners die mee waren gereisd hebben zich vermaakt met het mooie weer en wandelingen. Want het is ook een schitterende omgeving om te wandelen. We hebben het onderling ook heel gezellig gehad en we hebben vreselijk gelachen.

  Wat ons het meest is bijgebleven zijn de oppeppende woorden van Ben: “Kom op, jongens, nog een paar honderd meter en we zijn boven!” Wel, beste lezers, ik kan jullie vertellen dat Ben nog wat moet oefenen met het inschatten van afstanden.

  Rik was onze paparazzi. Wat een geweldige vent. Overal waar wij fietsten, stond Rik om ons te voorzien van koffie en voedsel. Ook heeft hij schitterende foto’s gemaakt. Leuk om daar op terug te kunnen kijken.

  Het eten en de verzorging was in één woord fantastisch! Een weekend All Inclusive.

  Over het huis is al zeer veel geschreven. Wij vonden het fantastisch. Iedereen had zijn eigen plekje. Natuurlijk zijn er verbeterpuntjes, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit allemaal goed gaat komen.

  We willen een speciaal woord van dank achterlaten aan Carin, Loes, Ben en Rik. Het was een fantastisch weekend. Jullie hebben ons ontzettend in de watten gelegd. Het was echt een weekend om nooit te vergeten.

  We gaan zeker terugkomen.

  Team Spin-Tour Zevenhuizen

 3. Afgelopen weekend hebben wij met 8 mountainbikers het Sauerland proberen te trotseren met de Sauerlandvilla als uitvalsbasis.
  Prima huis met ruime kamers en een grote huis- en eetkamer en een ruime, afsluitbare garage voor stalling van de fietsen. Misschien een tipje voor het zomerseizoen: ook een grote eettafel buiten? Want er kan prima gebarbecued worden op jullie BBQ .
  Zeker voor herhaling vatbaar!!

 4. Bedankt dat we deze week (8-15 augustus) in jullie heerlijke huis vakantie hebben mogen vieren. Wij (2 volwassenen en 2 kinderen van 1 en 3 jaar) vinden het een heel fijn en comfortabel huis, geschikt voor zowel een (kleinere) gezin als een grotere gezelschap.

  Het was prachtig weer, dus we hebben heerlijk van de in één woord fantastische tuin genoten. Het zonnige terras met fruitbomen en parasol, zorgde voor zowel zon- als schaduwplekken, voor ieder wat wils. De kinderen hebben heerlijk gespeeld in de zandbak en het zwembadje en fijn kunnen rennen rond het huis en door het gras (binnen is overigens ook speelgoed genoeg aanwezig). Iedere ochtend bij het ontbijt stond er een schaal met bramen en bessen op tafel (zelf geplukt), deze zijn in overvloed in de tuin aanwezig en echt lekker. Als onderdeel van een rondje hardlopen zijn de traptreden in de tuin overigens ook erg fijn 🙂

  Uiteraard was het binnen ook prima vertoeven. Onze favoriete plekjes: de masterbedroom met aangrenzende badkamer, de sauna en wellness in de kelder, de keuken en de wintergarten (en uiteraard de tuin!).

  Wij hebben het heerlijk gehad en komen graag nog eens terug!

 5. Het was weer (dit was de tweede maal) een heerlijk weekend. Een prachtige villa met veel ruime kamers en slaapkamers, een heerlijk buitenterras en een gezellige openhaard en een gezellige keuken. Voor fietsen en wandelen is dit een eldorado midden in de natuur in het mooie Sauerland op 300 km vanaf Utrecht.
  Gastheer Ben wielerkenner bij uitstek geeft goede adviezen en instructies. Mooie steden in de directe omgeving. We zijn door de gastheren en dames, Ben, Carin, Rik en Loes in de watten gelegd. waarvoor nogmaals hartelijk dank.

Reacties zijn gesloten.